Productie

In contextual globalizarii, a cresterii competitivitatii si a altor presiuni economice, producatorii sunt obligati sa gaseasca in permanenta noi solutii de optimizare a eficientei operationale. Reducerea costurilor fortei de munca, cresterea gradului de utilizare a activelor, livrarea unor produse mai bune, mai rapid si oferirea unui serviciu pentru client la un nivel ridicat reprezinta in permanenta provocari pentru producatori.

Obtinerea de informatii in timp real este esentiala, deoarece colectarea unor date de mai buna calitate insemna mai putine erori si costuri mai mici. Un mediu de lucru unitar, bazat pe informatii corecte, colectate in timp real, le ofera angajatilor din productie posibilitatea de a-si eficientiza actiunile, iar celor care lucreaza pe teren, in customer service, mentenanta sau vanzari le ofera posibilitatea de a reduce downtime-ul si de a profita de oportunitatile identificate pe teren.

Prin folosirea tehnologiilor de coduri de bare si RFID, companiile pot castiga controlul asupra diferitilor pasi ai ciclului de productie, pot optimiza sistemele slab performante, pot reduce pierderile, pot controla costurile si pot livra servicii si produse de calitate mai buna.