Transport & Logistica

Intr-o industrie in care miscarea – in aer, pe pamant sau pe apa – are o influenta directa asupra performantelor companiei, transparenta informatiilor si controlul sunt esentiale.

Tehnologiile de coduri de bare si RFID permit imbunatatirea calitatii, vitezei si acuratetii informatiilor care insotesc fiecare pachet, palet sau container si reducerea costurilor operationale oferind astfel avantaje la manipularea atat intre depozite cat si de la depozit la client. Accesul in timp real la date face posibila imbunatatirea serviciului acordat clientului prin oferirea de vizibilitate totala in lantul de aprovizionare-distributie.

Cu o mobilitate mai mare, companiile pot mentine productivitatea crescuta, pot creste acuratetea inventarului, pot optimiza procesul de livrare si folosirea resurselor, pot reduce costurile si in acelasi timp pot raspunde mai bine necesitatilor clientilor.

Rezultatul: o experienta de cumparare mai placuta pentru client, productivitate, profitabilitate si eficienta crescute pentru companie.