Implementare si promovare servicii ecommerce

Servicii implementare si promovare platforme ecommerce

Echipa PINBUD si SmartID ofera servicii integrate de consultanta de specialitate  pentru dezvoltarea, customizarea, implementarea si promovarea de platforme ecommerce specializate. Parteneriatul incheiat de cele doua companii vizeaza oferirea de servicii specializate de analiza pre implementare e.g. determinarea pragului de intrare pe piata, resursele si competentele necesare, nivelul de competitivitate si strategiile de pret necesare pentru succesul unei platforme ecommerce.

Pe baza unui plan de afaceri aprobat în prealabil  de client și a unui NDA (non disclose agreement) companiile și persoanele fizice interesate de lansarea unui business în ecommerce pot obține un proiect la cheie, incluzând magazinul online funcțional.

Compania PINBUD vine cu o platforma matura de ecommerce MRex care are în prezent peste 500 de implementări active. MRex este o platformă fiabilă,  ușor de configurat, customizat și administrat,  destinata companiilor care sunt in cautarea unor canale de vanzare alternative sau care targeteaza numai mediul online pentru a genera vanzari. Platforma asigura atat partea de front office cat si back office fiind integrata cu un sistem ERP puternic, care permite nu doar desfăşurarea de activităţi de comerţ online ci şi gestionarea eficientă a mărfurilor, a stocurilor şi a clienţilor.

Platforma poate suporta un numar nelimitat de produse – in acest moment cel mai mare magazin online din portofoliul nostru de magazine ecommerce comercializeaza peste 95,000 de produse si are aproape 750,000 de specificatii. Costul platformei este fix si se plateste o singura data, la achizitie. Serviciile de implementare si mentenanta standard sunt si ele fixe, indiferent de numarul de produse pe care le comercializati. Platforma poate fi livrata la cheie, in functie de complexitatea cerintelor, intre 2 zile si max. 1 luna.

 

Analiza Pre-Implementare

De la analiza preimplementare – preanaliza piata, buget necesar, competitie, selectie si recomandare furnizori etc – si pana la dezvoltarea planului de afaceri si lansarea efectiva a proiectului, oferim servicii integrate astfel incat sa puteti benecifia de un magazin online la cheie, functional si competitiv din punct de vedere preturi si costuri initiale de lansare. Avem o echipa specializata in strategie de business, strategie online si comunicare care va poate oferi avantajul competitiv de care aveti nevoie indiferent de domeniul de activitate in care doriti sa actionati.

 

Dezvoltare arhitectura site ecommerce

Internetul a schimbat complet modul in care companiile fac afaceri. Sunt cca 88 miliarde de cautari online in fiecare luna numai pe Google ceea ce inseamna ca 57% din utilizatorii de Internet cauta zilnic informatii pe net. De aceea este foarte important cum va structurati informatia pe portalul ecommerce pentru a obtine o mai buna vizibilitate. Oferim consultanta in vederea dezvoltarii unei arhitecturi corecte a site-ului ecommerce astfel incat clientii dvs sa parcurga cat mai putine etape in identificarea informatiilor si produselor de care au nevoie.

 

Strategie de brand si design

Un site ecommerce este suficient de atragator pentru a genera vanzari atunci cand are la baza un brand corect costruit, un design avangardist si o arhitectura corecta. Specialistii nostri vin cu experienta a peste 15 ani de comunicare si marketing in cele mai complexe si mai dificile organizatii si va pun la dispozitie consultanta specializata in strategie de brand, managementul afacerilor, marketing si comunicare.

 

Consultanta selectie portofoliu produse.

1 euro din 10 sunt cheltuiti online. Pentru aceasta aveti nevoie de un mix potrivit de branduri si de produse cu functionalitati si caracteristici tehnice adaptate pietei careia va adresati. Specialistii companiei noastre au peste 10 ani de experienta in ecommerce si acopera o gama larga de specilizari. Va putem ajuta sa va alcatuiti portofoliul de produse si servicii corect care sa ajute la cresterea marjelor si mai ales a vanzarilor.

 

Consultanta Selectie Furnizori

Experienta de peste 10 ani in parteneriate cu cei mai mari furnizori nivel international pe diverse industrii si parteneriatele cu lideri de piata pe cele mai importante nise va pot ajuta sa obtineti un avantaj competitiv important inca de la lansarea pe piata. SmartID va ofera consultanta de specialitate astfel incat sa obtineti acces si conditii avantajoase de achizitie pe segmentele de piata pe care doriti sa actionati.

 

Consultanta negociere preturi

Comertul online, indiferent ca vorbim de B2C sau B2B, nu este o afacere usoara. Tocmai de aceea va putem ajuta sa va dezvoltati o strategie de pret competitiva si sa negociati cele mai avantajoase conditii. Un mix bun produs-pret va poate facilita un start mai usor si un breakeven rapid astfel incat sa economisiti resurse si sa deveniti profitabili intr-o perioada scurta de timp.

 

Consultanta Marketing operational si strategic

Modul in care concurati pe piata este la fel de important ca resursele pe care le aveti la dispozitie. Este important sa stiti inca de la inceput care sunt strategiile de marketing si tacticile care se reflecta cel mai bine in vanzari. O alocare corecta a bugetului in functie de canalele cu cea mai buna expunere si de strategiile care functioneaza cel mai bine pe termen scurt, mediu si lung, salveaza timpul si investitiile de care aveti nevoie intr-un astfel de proiect. SmartID va ajuta sa identificati cel mai corect mix pret, produs, promovare, distributie pentru un breakeven rapid si profitabilitate.

 

Servicii Inbound Marketing (content management, SEO on page, off page)

Dezvoltam si implementam continut relevant, unic, care atrage traffic, transforma trafficul in prospecti. Determinam procesele specifice de achizitie specifice businessului dvs si aplicam tehnici specializate de „dating” si „nurturing” pentru fiecare etapa din procesul de achizitie astfel incat sa reducem ciclurile de achizitii si sa pregatim clientii pentru momentul in care vor fi pregatiti sa cumpere prin intermediul portalului ecommerce pe care vi-l punem la dispozitie.

 

Servicii Outbound Marketing

Dezvoltam campanii integrate de comunicare si promovare a portalului ecommerce (SEM, email marketing, trimitere newslettere, dezvoltare campanii DM sau campanii integrate de comunicare si promovare) si creem instrumente de masurare si optimizare a traficului si a vanzarilor generate a.i sa intelegeti care sunt principalele evenimente de marketing care contribuie cel mai bine la generarea vanzarilor.

 

Avantaje magazin online la cheie:

 • Consultanta specializata de-alungul desfasurarii intregului proces de setup business sau alternativ externalizare totala a serviciilor;
 • Acces la distribuitori si servicii de negociere preturi specializate;
 • Perfecţionare securitate;
 • Integrarea completă cu statisticile oferite de Google Analytics;
 • Managementul complex al setărilor de taxe şi adaosuri comerciale;
 • Managementul complex al stocurilor, inclusiv pe variante de produs;
 • Managementul complex al comenzilor (prin intermediul operatorilor de vânzări care pot dialoga acum cu clienţii);
 • Multi-categorie (același produs poate fi listat la mai multe categorii;
 • Proces logic de preluare a comenzilor prin telefon;
 • Managementul adreselor IP: veti putea bloca utilizatorii / calculatoarele nedorite pe bază de IP;
 • Statisticile căutărilor efectuate pe site;
 • Manualul completat în conformitate cu noile dezvoltări;
 • Wishlist;
 • Versiunea pentru dispozitive mobile etc.